Στο CNN «οι προοπτικές της χώρας είναι εξαιρετικά ευοίωνες» με φόντο οικογενειακές φωτογραφίες, στα δικά μας κανάλια «συμπολίτες μου» και βόηθα Παναγιά.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι από τους αγαπημένους της εκπομπής και γι’ αυτόν τον παρακολουθούμε ανελλιπώς. Αυτή τη φορά μάς ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, παραχωρώντας την Τετάρτη που μας πέρασε συνέντευξη στο αμερικανικό δίκτυο CNN.

Για άλλη μια φορά έδωσε ρέστα (όχι δικά του, απ’ το κοινό ταμείο). Δείτε πώς το είπε:

«Ταυτόχρονα θα πρέπει να εφαρμόσουμε μία «έξυπνη» στρατηγική, ώστε να γίνουν εκ νέου ενεργοί οι πολίτες μας, χωρίς να υπονομεύουμε τη στρατηγική αναχαίτισης του ιού. Αυτή είναι η ισορροπία, που πρέπει να επιτύχουμε, ήτοι πως αφήνουμε στους πολίτες κάποιο βαθμό ελευθερίας χωρίς να θέτουμε σε κίνδυνο τη συνολική στρατηγική μας».

Και έριξε κι άλλο τον πήχη, χαρακτηρίζοντας ορόσημο να έχουμε εμβολιάσει στα τέλη Απριλίου –τουλάχιστον με την πρώτη δόση– όλους τους πολίτες άνω των 60 και όλους που υποφέρουν από βαριά νοσήματα.

Τότε, αναμένουμε και μια σημαντική επιστροφή στην κανονικότητα. Επιστροφή για ποιους; ■

(Από τη ραδιοφωνική εκπομπή Viral, που μεταδόθηκε το Σάββατο 20 Μαρτίου 2021, στους 105,5 Στο Κόκκινο).

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.